A DEMO program letöltését megelõzõen,
kérjük regisztráljon az alábbi ûrlapon alapadataival:

 
REGISZTRÁCIÓ
   
név:
e-mail:
telefon:
 
 
Függô Ügynöki tevékenység:

Az SCK-INVEST Kft., az Erste Befektetési Zrt. befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. Törvény (Bszt.) 111.§ (2) bekezdés A.) pontja szerinti függő ügynöke.

Mottónk: Rajtunk keresztül igénybe veheti egy óriás banki szervezet összes előnyét és egyben kihasználhatja egy családias hangulatú brókercég kínálta rugalmas lehetőségeket!


Ma magyarországon és a világban is, óriás brókerházak tárháza áll a befektetni vágyók rendelkezésére.
Mi azonban azt valljuk, hogy a pénzügyek területén a professzionális kiszolgálás egyetlen módja, ha tényleges személyes kapcsolatot ápolunk Ügyfeleinkkel.


Ahhoz, hogy mindezt gördülékenyen tehessük és Ügyfeleinknek mindezt maximális biztonsággal nyújthassuk, hívtuk segítségül az ERSTE Befektetési Zrt-t összes szolgáltatásával együtt.

Társaságunk az ERSTE Befektetési Zrt. hivatalos Ép. Forgalmazó Ügynöksége.


Mit is jelent ez nagy vonalakban?


Minden Ügyfelünk számláját az ERSTE Befektetési Zrt. nyitja, az Önhöz legközelebb eső országos fiókhálózat bármely fiókjában.

Az ügyfél,- és értékpapírszámlát a Bank vezeti és a tranzakciókat könyveli.
A számlatranzakciókról szóló értesítéseket szintén a Bank küldi az Ön által megjelölt értesítési formák valamelyikén.

A részvénypiaci, makrogazdasági és regionális elemzéseket az ERSTE vezető elemzői biztosítják az Ön számára.


A Banki háttér előnyei mellett Önnek mi üzletelünk a lehető legrugalmasabban, továbbá real-time tőzsdei adatszolgáltatást nyújtunk, tőzsdei elektronikus kereskedést biztosítunk, illetve aktívan jelen vagyunk hazai és nemzetközi tőzsdéken.


Az SCK-Invest Kft vezetősége a mai hektikussá vált piaci helyzetben a legfontosabbnak azt tartja, hogy a Társaságunknál befektetni vágyók kivétel nélkül személyes tőzsdei üzletkötővel rendelkezzenek!
Válogatott ügyfeleink számából adódóan, magabiztosan vállaljuk -másokkal szemben-, akár a napi szintű kapcsolattartást Ügyfeleinkkel.


Tekintve, hogy Társaságunk Függő Ügynöki tevékenységet folytat, az Ön garanciája az ERSTE Befektetési Zrt. múltja és jó hírneve. A Bank a Tpt. szerint a függő ügynöki tevékenységért teljes felelősséggel tartozik Ügyfeleink felé.


Reméljük hamarosan Önt is Ügyfeleink között tudhatjuk!