A DEMO program letöltését megelõzõen,
kérjük regisztráljon az alábbi ûrlapon alapadataival:

 
REGISZTRÁCIÓ
   
név:
e-mail:
telefon:
 
 
Szabályzatok, szerzôdések

Hirdetmények
Üzletszabályzat
Díjjegyzék

MiFID:
2007. december 1-jével hatályba lépett a befektetési vállalkozásokról és árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény. Ez az a jogszabály, amely – az európai uniós előírások alapján – meghatározza azokat a szabályokat, amelyek szerint a befektetési szolgáltatásokat nyújtó társaságok, így az Erste Befektetési Zrt. is és az SCK-Invest Kft. is, tevékenységeiket végezhetik – beleértve az ügyfeleik által kötött szerződésekre és ügyletekre vonatkozó előírásokat is.

Az új szabályrendszer egységes európai előírásokon, a pénzügyi eszközök piacairól szóló 2004/39/EK Irányelv (MiFID) és végrehajtási szabályain nyugszik, így ezek az előírások az Európai Unió valamennyi tagállamaira nézve kötelezőek. Fő céljai a befektetők védelme, a tőkepiaci szereplők számára a versenyhelyzet erősítése és az érintett piacok átláthatóbbá tétele.
(MiFID teszt)


számlanyitási dokumentációk:

jogi személy számára
jogi személyiséggel nem rendelkező más szervezet számára
meghatalmazott számára

 

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatosan további információra volna szüksége, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Amennyiben Ön már Ügyfelünk, hívja bizalommal az Ön személyes tőzsdei üzletkötőjét, ha még nem ügyfelünk, bízunk benne, hogy a szabályok szerinti együttműködés során elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük Önt is!